domingo, 3 de junio de 2012

Jocs per a nens discapacitats

Jocs adaptats per a nens amb discapacitat

Els nens amb discapacitat que comencen a llegir també poden aprofitar diversos jocs adaptats.

-Lectoescriptura Adaptada" (LLEGEIXI) se centra en l'aprenentatge de la lectura i l'escriptura. L'aplicació permet que s'accedeixi a cada activitat en clicar sobre cadascuna d'elles amb el ratolí o bé en prémer la tecla corresponent al nombre de l'activitat. Quan els petits cometen un error, escolten un senyal. Una altra opció els permet comprovar el nombre d'encerts.


-El caragol Serafín", impulsat per l'ONCE, està dirigit a nens amb discapacitat visual. En l'opció "Vull jugar", la "Ludoteca Braille" els ensenya a escriure lletres. Tots els jocs i activitats es narren perquè els nens segueixin les instruccions amb facilitat.

-Els fonemes i la seva grafia també són la fi de "Aprenentatge de la lectoescriptura". Cada fonema que es triï implica una activitat diferent.



Parcs adaptats per a nens discapacitats

Diferents jocs infantils adaptats perquè puguin accedir els nens i familiars amb necessitats especials.
És a dir, eliminem les barreres arquitectòniques i apropem una mica més els jocs als nens.



Per a més informació:
http://www.urbijuegos.com/index.php/noticias-de-empresa/item/100-parques-infantiles-adaptados-para-ni%C3%B1os-discapacitados.html



Jocs per a nens sords

Aquesta pàgina està dedicada als nens però pot ser summament útil i molt entretinguda per als adults també. Pretén arribar a ser una ludoteca que inclogui tant jocs útils per a entrenament de l'oïda, com uns altres d'enginy o simple esplai, no menys importants per al desenvolupament de l'individu. 
Inclou diferents temes com:

-Consells pràctics.
-Higiene de l'oïda.
-Auxiliars auditius.


Per a més informació:http://www.adiosalasordera.com/ludoteca/ludoteca.htm#REQUISITOS



Jocs i joguines adaptades

Aquí, us deixo una gran pàgina, on parla dels diferents jocs i les possibles adaptacions per als nens i nenes amb algunes necessitats especials.



Per a més informació:http://www.madrid.org/dat_capital/upe/impresos_pdf/Motoricos_010.pdf





No hay comentarios:

Publicar un comentario