domingo, 3 de junio de 2012

Pallapupes

Pallapupas, una ONG de pallassos d'hospital


Pallapupas és una associació, sense ànim de lucre, que treballa als hospitals i centris sòciosanitaris per a millorar la qualitat de vida dels infants, joves i ancians malalts i estar presents en el processos mèdics dolorosos per alleugerir-els. 

Pallapupas humanitza la salut tenint en compte l’aspecte emocional del malalt i conscienciar sobre la malaltia infantil, atrevint-s'a parlar-ne sense l’estigma social que la caracteritza. 

Un tret distintiu és que Pallapupas ofereix un servei de caràcter assistencial i no només d’entreteniment. Amb tot això, espera que hi hagi un canvi en el concepte i que, donis del món de la salut, s’accepti que el teatre és una bona eina per als malalts. 

Donis de l’organització vetllem per: 

La professionalitat: l’equip de Pallapupas el formin actors i pallassos professionals amb formació específica per a treballar en centris de salut. 

El treball en equip: col·laborem estretament amb l’equip sanitari per a poder atendre els pacients i col·laborar en la seva recuperació física i emocional. 

L’atenció personalitzada: cada intervenció de Pallapupas s’adapta als necessitats físiques i emocionals del malalt hospitalitzat, i respecta la seva intimitat i la de la seva família. 

La qualitat: Pallapupas segueix un programa de formació teatral i sanitària per poder desenvolupar la seva feina d’una manera òptima.








1 comentario:

  1. Hola! Soy nueva por aquí y me gustaria que alguien leyera mi blog y me direra su opinión. Gracias :) Por cierto, me encanta tu blog ^^

    Mi blog es: yoymishistoriasdesiempre.blogspot.com

    ResponderEliminar