lunes, 27 de febrero de 2012

PETITES CURIOSITATS INFANTILS


La banyera "Puj tub" és perfecta per als primers banys del bebé. Banyar a un bebé de poques setmanes, pot semblar complicat. Sostenir-li el cap i realitzar el bany en una superfície còmoda i agradable sol ser la major preocupació sobretot en pares primerencs. "Puj tub" fa que el moment del bany sigui segur, còmode i agradable per al bebé i els seus pares. 

Aquesta banyera està dissenyada per a sostenir al bebé com si estigués abraçat, sentir-se bressola,t li ajuda a relaxar-se i gaudir del bany. 

Avantatges de "Pujtub": 

1.-Per la seva gran flexibilitat la banyera
 s'adapta fàcilment i amb una sola mà a la forma dels lavabos. Així no cal inclinar-se, doblegar-se, asseure's o posar-se a la gatzoneta per a banyar al bebé. Està fabricat en Foam, pel que resulta molt agradable al tacte. 
 
2.-La banyera "Pujtub" és plana pel que es pot guardar en qualsevol lloc i transportar en una maleta molt comodament. Pesa tan sol 400gr 

3.-És ideal per a pisos petits, viatges, i sobretot per a pares pràctics i primerencs. 


4.-Pot col·locar-se amb una sola mà, amb el que disposem de l'altra per a sostenir al bebé.
Aprobada por la Asociación de Salud de la Mujer, Enfermeras Neonatales y Comadronas. Recomendada hasta los 7kg. LO QUE LA HACE ÚNICA: el momento del baño es seguro, agradable y cómodo para el bebé y sus padres. ideal para viajar, pisos pequeños...




No hay comentarios:

Publicar un comentario