martes, 29 de mayo de 2012

PEL·LICULES RECOMANADES

MI NOMBRE ES KHAN























Rizwan Khan és un nen musulmà que es va criar amb la seva mare (Tsarina Wahab) en el Borivali secció de Bombai en l'Índia i que sofreix de síndrome de Asperger. Ja com un adult (Shahrukh Khan), Rizwan s'enamora d'un hindú mare soltera, Mandira (kajol) que viu en Sant Francisco. Després dels atemptats del 9/11, Rizwan és detingut com a sospitós de terrorisme per l'autoritats per la conducta sospitosa que té a razon de la seva discapacitat. Després del seu arrest, ell es reuneix amb Radha (Sheetal Menon), un terapeuta que ajuda a superar els traumes viscuts. Rizwan llavors comença un viatge per trobar i reunir-se amb el President Barack Obama (Christopher B. Duncan), a fi de
netejar el seu nom. 






BILLY ELLIOT

En 1984, durant una vaga de miners al comtat de Durham, se succeeixen els enfrontaments entre piquets i policia. Entre els miners més exaltats estan Tony i el seu pare. Aquest s'ha obstinat que Billy, el seu fill petit, rebi classes de boxa. Però, encara que el noi té un bon joc de cames, manca per complet de pegada. Un dia, en el gimnàs, Billy observa la classe de ballet de la senyora Wilkinson, una dona de caràcter sever que ho anima a participar. A partir d'aquest moment, Billy es dedicarà apassionadament a la dansa.



AMERICAN HISTORY X


Derek , un jove "skin head" californià d'ideologia neonazi, va ser empresonat per assassinar a un negre que pretenia robar-li la seva furgoneta. Quan surt de presó i torna al seu barri disposat a allunyar-se del món de la violència, es troba amb que el seu germà petit , per qui Derek és el model a seguir, segueix el mateix camí que a ell ho va conduir a la presó.




















PRECIOUS

Clareece 'Precious' Jones és una adolescent de color i obesa de Harlem la mare de la qual (Mo’Nique) la maltracta constantment. No sap llegir ni escriure i, quan es descobreix que està embarassada, és expulsada de l'escola. Malgrat tot la directora del centre la inscriu en una escola alternativa perquè intenti canalitzar la seva vida. La seva nova professora  és la primera persona que confia en Precious i la tracta amb respecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario