sábado, 28 de enero de 2012

Catàleg de joguines



Es tracta de l'única publicació d'aquest tipus a Espanya que selecciona les joguines per intervals d'edat, basant-se en paràmetres de qualitat. L'actual edició és la vintè primera (aquí us deixem l'anterior guia), i ha estat realitzada pel departament pedagògic del AIJU.

La Guia ha estat elaborada amb la col·laboració de més d'un miler de nens i nenes, tretze ludoteques i deu escoles infantils de tota Espanya. A més, 79 experts en joc i educació i un centenar de famílies han dut a terme les observacions directes de l'ús de cada joguina durant almenys cent hores en un entorn de joc lliure. Per a la valoració final de joguines s'ha comptat amb un equip multidisciplinari d'experts.

La nova edició de la publicació inclou, entre uns altres, dos apartats nous: el paper del joc en el procés d'envelliment i una secció específica que engloba els vint interrogants més usuals que plantegen els fabricants i els consumidors sobre el joc i la joguina. També hi ha consells per triar joguines per a nens amb diferents discapacitats.

Les franges d'edat que abasta són de 0 a 12 mesos, d'un a tres anys, de tres a sis anys, de sis a nou anys i finalment per als majors de nou anys.

Segur que fer un cop d'ull a la Guia de jocs i joguines de qualitat 2011-2012 us dóna idees per als vostres nens, i aquí us deixem a més una selecció de catàlegs de joguines online i les recomanacions de seguretat que sempre hem de tenir presents a l'hora d'escollir una joguina.





http://www.guiadeljuguete.com/2011/listado-de-juguetes.php

No hay comentarios:

Publicar un comentario